Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Barnvakt för första gången

Idag har vi haft barnvakt till båda barnen för första gången. Min mamma och min bror kom hit idag och passade barnen medan vi lyxade oss på spa. Det var första gången någon annan än jag och Henric tog hand om Marius.

Vi behövde verkligen få lite egentid tillsammans. Att bara sitta ner och och äta och dricka en kopp kaffe utan att hela tiden ha 1000 andra saker runt sig. Bara att sitta i bilen, vi två ensamma, var lite konstigt. Så det var verkligen något vi var i behov utav. Efter var jag så konstigt avslappnad. Massage, bubbelbad, spa och pool. Tack till mina svärföräldrar för en mycket uppskattad present!

Jag hade först svårt att helt släppa allt hemma. Marius är en blyg och känslig liten kille. Skickade ett sms till mamma. Hur går det? Har han ätit? Du kan prova mata om han inte vill somna. Fick tillbaka detta kort, det går bra.

10014597_744247632266601_132105631_n

Då slappnade jag av. Vet att om det skulle vara något så skulle mamma höra av sig. Njöt av avslappningsmassage och lugnet. Mamma hade fixat middag tills vi kom hem. Att slippa fixa med det en kväll är verkligen guld värt. Vi kunde bara sätta oss vid bordet när vi kom hem. Snacka om avslappning.

Om jag somnade vid nattning? Som en stock. Hade kunnat sova hela natten. Känns verkligen i kroppen av den har fått slappna av. Detta behövde vi verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *