Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

2 år och 4 månader

Tycker jämt att hon känns så stor. Sedan brorsan kom växte hon ett huvud. Hennes fötter som var så små kändes plötsligt enorma. Men hon är inte så stor, min lilla tjej. En stor vilja i en liten kropp. Nyfikenhet, glädje och livlighet. Men också frustration och trots. Mycket som händer efter att det senaste halvåret fått en lillebror och börjat förskolan. Att både separeras från mig och dela på mig.

20140307-234545.jpg

Hon pratar så mycket. Hon säger meningar som både får oss att gapa av förvåning och brista ut i skratt. Det känns som hon kan säga det mesta nu. Det går verkligen att prata med henne. Hon kan sätta ord på sina känslor och vid nattning kan vi diskutera dagen som har varit.

20140307-234945.jpg

Hon är nu även blöjfri på förskolan. Vi väntade ett tag tills hon kommit in i rutinerna. Hon kommer fortfarande över på natten för att sova i våran säng. Hör ofta hennes små fotsteg när hon springer från sitt rum in till oss. Med sin snutt och ofta med sin kudde, blir alldeles varm i hjärtat.

20140307-235928.jpg

En omtänksam storasyster. Ibland en avundsjuk storasyster. Mina älskar dig, minas mamma, sa hon här om dagen och gav mig en stor kram. Samma eftermiddag var det dumma mamma, när hon fick ett nej. Nej, mamma får inte vara med och bygga torn, mamma diska. När pappa kommer hem från jobbet.

20140308-000424.jpg

Älskade barn

4 reaktioner på ”2 år och 4 månader

  1. Åh jag blir tårögd, en sån känslomänniska man är. Finaste barnen har vi, de är allt bra fantastiska! Växer dock alldeles för snabbt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *