Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Helgen

I helgen har jag konstaterat 1 sak.
1. Jag är inte 18 längre.

Jag var på tjejkväll med vin och drinkar. Utgång på krogen (första gången på länge) och trevligt sällskap. Men hjälp vad trött man blir. Anmälde mig frivilligt till att lägga Alvora på dagen, med orden väck mig innan hockeyn. Somnade innan Alvora vid kvällsnattning. Blev väckt och förflyttade mig till soffan och sov vidare.

Trevligt söndagshäng har vi haft idag hos Rebecca, Tobbe och Rasmus och mammorna röstade fram förslaget pizzalunch.

Nu blir det mer sömn för mig! Godnatt!

ps. helgens enda och bästa (?) bild. Ds

bild (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *