Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Natten till julafton

Nu sover alla normala va? Inte håller på som oss. Slår in paket efter paket. Kliar oss i huvudet och undrar hur det blev så många paket. Janssonen har svalnat och är snart redo för kylen. Henric menar att han lika gärna kan gå upp när Marius vill ha mat om ca 3 timmar och börja operation packa bilen. För den som undrar vann vi ingen bil på Bingolotto. Såg några som klaga på vinsten av nyårslott. Grattis säger jag, vann inget. Vinner aldrig, det lustiga är att jag verkligen tror att jag ska vinna de få gånger jag spelar.

Annars har jag jag spenderat dagen i Västerås idag, dagen innan julafton. Massor av bilar, köer och trångt. Jag tog också en sväng förbi Ica Maxi. Så korkat att springa omkring där med alla andra tidsoptimister.

Ringer Henric när jag lämnat slagfältet, kan du inte köpa några julöl åt mig på systemet? Jag tänkte att har jag klarat Ica Maxi är väl systemet inte ett problem. Men dom som inte var på Maxi var på systemet. Och julölen var slut. Förutom en sort. Undrar om den är god? Det får Henric avgöra. En miljon andra hade dissat den, men inte jag!

Men men. Imorgon när Alvora vaknar har tomten lagt ett litet paket under granen. Årets mysigaste dag startar med en lång och härlig frukost. Om vi får plats i bilen och om vi kommer iväg i tid är morgondagens bekymmer. GOD JUL!!

20131224-013531.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *