Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Potträning

Alvora chockade oss i somras med att kissa på pottan, helt själv medan Henric stod i duschen. Vi hade pottan på badrummet och hon sprang naken hela sommaren och tyckte visst att det var roligt och spännande.

Sen blev det höst, en lillebror kom och fokus har inte helt legat på potträning, även om hon har gått på pottan sporadiskt under hela tiden. Men nu, när jag är hemma med henne hela dagarna så har jag slutat att ta på blöja. Så länge hon är inomhus och vaken så är hon blöjfri.

Hon är riktigt duktig. Kommer springande och säger att hon måste kissa på pottan. Minst 3 pottbesök per dag har vi nu. I januari ska hon börja på förskolan. Jag vet inte om hon blir tvungen att ha blöjan då, känns trist att gå tillbaka när vi har kommit så långt.

potträning

På UnderBARA BARN mässan fick jag en goodiebag genom bloggen. I den låg en kalender www.minpottkalender.se denna älskar hon! Vi försöker komma ihåg att klistra efter pottbesöken. Hon får själv klistra där det passar henne.

potträning 2 år

En reaktion på ”Potträning

  1. Hon ska inte behöva gå tillbaka till blöja när hon börjar på förskola, av förståliga skälv vid utomhuslek och sovstund men annars ska hon kunna gå utan. Iaf när hon kommit in i allt och känner sig trygg med personalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *