Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Varför?!

Varför går helgen så fort? Den hinner knappt börja innan den är över. Att få kvalitetstid hela familjen är verkligen lyx.

Fredagsmys, har vi börjat lära Alvora. God mat, och sedan lite snacks hela familjen framför tvn. Snacks i form av brieost och kex. Samt lite chips. Byssäger Alvora med strålande ögon. Då är det hon som delar ut godsaker till oss i familjen. Hon kan äta mer brie än mig och Henric tillsammans, om vi inte stoppar.

Henric sa till Alvora på lördagens morgon att dom kunde mysa lite framför Bolibompa så att mamma kan få ta lite sovmorgon. Bys, ost, kex, chips, ropade hon och sprang mot köket. Men det var en-flaska-ersättnings-mys hon fick på morgonen. Innan mamman orkade sig upp och vi åt en lång och god frukost tillsammans.

Detta tänkte jag lägga ut i söndags, men det är lite så min vardag är här hemma just nu. Fullt upp att vara ensam med båda barnen, och hunden såklart. Positivt är att Marius mage som har spökat till och från äntligen börjar bli barn. Men det heter väl 3-månaders kolik? Han är ju snart (!!) tre månader. Ännu en sak som är otrolig är att Alvora bli 2 år (!!) på måndag.

 

20131029-141439.jpg

 

Sa jag att det är tveklöst dom bästa 2 åren i mitt liv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *