Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Lilla Spöket Laban

Att avsluta kvällen med ett avsnitt då Lilla spöket Laban letar efter ett läskigt monster, det är inte det smartaste jag gjort någon gång. Skyller dock på Alvoras mormor som introducerade spöket för oss.

Att säga ja till superidén att ta med dockvagnen med en nalle i på hundpromenaden, hade kunnat varit en bra idé. Om jag hade kollat ut innan för att inse att det regnar. Du meddelar inte en 2-åring ett nej efter att du sagt ja.

Att köpa hem halloweengodis till helgen innan halloween (för att det är jäkligt oklart när vi firar i Sverige) (när jag bodde i USA var det inte oklart) och tänka att annars spar jag till nästa helg, är urbota dumt. Och sedan när du handlar på måndagen tänka att jag köper en påse med äckliga godisar så kan jag spara dem till torsdag (om det är då det firas), funkar ju inte heller. Äckligt godis är godare än inget godis. Nu sa jag bara till Henric ”köp hem på torsdag, men visa inte mig att du har gjort det”.

Att höra sin dotter säga Älskar dig mamma, natti natti, imorgon innan hon somnar, kan kanske vara det bästa jag någonsin hört.

 

20131029-225942.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *