Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Fredag!

Äntligen fredag! Ser fram emot en helg med våran pappa hemma hos oss. Ser fram emot att få en av två sovmornar. Ser fram emot att hela familjen tillsammans äter frukost, till Alvoras förtjusning.

Äntligen är barnen förkylningsfria. Vi har haft en förkylning som har varit jobbig och långdragen. Nu vill vi hålla oss friska! Jag har fått en liten släng av förkylningen barnen har haft, men även den börjar bli bättre.

Idag ska vi träffa Alvoras kompis Molly, mammas kompis Linda och Marius kompis Colin. Vi ska ut i skogen och sedan står korv med bröd på lunchmenyn.

20131025-080958.jpg

Här var vi i skogen i veckan

2 thoughts on “Fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *