Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Eget rum

Alvora har flyttat!

Hon har nu ett nytt och eget rum. Kontoret/katastrofrummet har blivit tömt på viktiga och mindre viktiga saker. Alvoras lilla säng står inte längre i fotändan av våran säng, utan har en egen plats i hennes nya rum. En stolt Alvora visar upp sitt egna krypin för alla som kommer på besök. Det har gått så bra att sova i eget rum. Var nog mest hennes mamma och pappa som inte riktigt orkade ändra det som fungerade så bra redan (att hon sov inne hos oss). 

Sedan kom ju lillebror. Och som alla vet så sover ju inte små bebisar hela nätter, tysta och mätta. Inte våran lilla bebis iallfall. Så nu kan han inte väcka syrran lika lätt.

Barnsäng

 

Här är lilla sängen nu.

Nu har vi börjat inreda det väldigt vita rummet. Bl a ska vi köpa ny rullgardin. Hittade denna rullgardin från Färg och Form hos Jollyroom.

                                 

Finns i flera färger. Men någon av dessa två får det nog bli i nya rummet.

 

4 thoughts on “Eget rum

  1. Hon är så duktig! Och ni också :) Vi tittade också på de rullgardinerna först men sen vart det en vanlig mörkläggningsrullgardin då solen går rakt upp utanför Olivias fönster, inte så poppis på sommaren 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *