Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

1-månadskontroll hos BVC

Idag har vi varit på BVC med lille Marius. Stolta över att komma 10 min före utsatt tid leker vi med Alvora i väntrummet. Sköterskan kommer och säger att hon undrade var vi var? Självklart har vi kikat fel och tagit fel tid av de 2 vi har uppradade i boken. Jaja, ta ifrån oss känslan av att ha varit i god tid!

Marius fick godkänt på kontrollen. 1 kg har han lagt på sig sedan han föddes för 1 månad sedan. 54 cm har han hunnit bli. Vi har fått se små söta leenden och 2 gånger har vi hört joller. Kan det vara det sötaste ljudet i världen?

Vi har fått tips på hur vi ska göra för att se om han vill sova utan oss på natten. Babynest i sängen och en hand på magen, det ska vi prova. Hur gör vi nu då? Jo, han har bestämt sig för att sova på sin mamma eller pappa. Vem vill sova ensam i en vagga eller vagn när det kan bli så gosigt att sova på ett varmt bröst?

061

 

En reaktion på ”1-månadskontroll hos BVC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *