Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Trött!

Trött. Ringar under ögonen. Missbrukar kaffe och en ständig huvudvärk. Huvudvärk för att du bara sov 3 timmar även denna natt. Observera att dessa 3 timmar inte var i sträck.

Vad gör man i detta zoombietillstånd:

Upptäcker att majonäsen står på spisfläkten. Varför är den inte i kylen? Inte är det jag som ställt den där? Jo, ta mig tusan.

Glömmer saker trots att du ställde dom framför ytterdörren. Hur kunde jag passera utan att se dom?

Häller upp kaffepulver i nappflaskan istället för ersättning. Inte så smart då man föredrar att barnet sover.

Beställer kläder i fel storlek. Bodyn i en storlek och byxan i en helt annan. Hur ska jag komma ihåg att skicka tillbaka?

Glömmer saker. Tappar tråden vid samtal och allmänt förvirrad. Pax för att inte göra högskoleprovet, sälja resor eller läsa ett mattetal just nu!

Fick just en tår i ögat (på riktigt) när Alvora vill hålla min lilla hand vid nattningen. Fick också en tår i ögat på Ica. Då såg jag ryggtavlan på Henric som hade Marius i vagnen och Alvora gick bredvid och höll i. Är det trötthet? Eller är det dom där hormonerna man fick på köper när man blev förälder?

20130831-205212.jpg

3 reaktioner på ”Trött!

  1. Ja kroppen spelar en ett spratt om man säger så! Självklart ska du få en tår över din fina lilla familj! Det är kärlek! Kram på dig och hoppas du får lite mer sömn framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *