Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Sista sommardagarna

Detta är Henrics sista vecka innan han ska tillbaka till jobbet. Solen skiner varje dag och det är verkligen underbara sensommardagar. Vet att dagarna är räknade innan hösten är här.

Igår åkte hela familjen till grusgropen för ett eftermiddagsdopp. Alvora och Bobby var så lyckliga. Om min mjölkstockning kan försvinna kanske vi åker i dag också. Vi var helt ensamma där när vi kom igår.

20130827-111742.jpg

Jag och Marius stannade på land. Alvora och Bobby stod för badandet.

20130827-111846.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *