Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Trött, tröttare, övertrött!

Att ha en liten nyfödd hemma och trötthet hör ju liksom ihop. Även om det hittills (såklart för att Henric fortfarande är hemma) känns som det är lite enklare än när Alvora kom. Vi har ju redan gjort det en gång förut. Och vi är ett bra team, jag och Henric.

Men vad kan bli fel när man går på autopilot och är övertrött?

Pappan byter blöja (på stora barnet) och utbrister:
-Naveln är jättefin! Den har ramlat av och läkt och ser så fin ut!

Jag kollar lite förskräckt. Alvoras navel har varit fin i snart 2 år…..

Jag lägger fram en ren pyjamas till pappan som klär av barnet. Sedan när jag plockar upp honom så ser jag att pyjamasen sitter ut och in. Om detta beror på trötthet vet jag inte. Tror det skulle kunna hända även i det mest utvilade tillstånd.

Mamman då? Vad gör hon?
Nu är det ju ingen som i denna blogg kan skvallra om vad jag gör för konstigheter. Men om jag glömmer saker, har svårt att prata klart en mening, har svårt att förstå hela meningen du sa och verkar tankspridd. Det skyller jag fullt ut på sömnbrist!

226

En reaktion på ”Trött, tröttare, övertrött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *