Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Marius heter jag!

Marius ska våran son heta. Marius hette min farmors pappa. Det var när vi var på släktträff i Danmark för några år sedan som både jag och Henric sa att det är ett riktigt fint namn.

Ryan ska han heta i andranamn. Ryan efter grabb som betyder mycket för mig. Jag var au pair i USA för många år sedan nu. Ryan tog jag hand om och han blev som en lillebror för mig.

Så Marius Ryan Norlen heter denna lilla kille!

20130817-164902.jpg

4 reaktioner på ”Marius heter jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *