Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

I bebisbubblan

Vi är verkligen i den berömda bebisbubblan. Vi njuter av att se våran lilla grabbs rörelser, ljud och miner. Idag låg liggdelen till vagnen på golvet och Alvora satt på sidan om. Hon pratade med sin lillebror hej hej och klappade honom på huvudet. Försökte hålla handen. Mitt hjärta slår dubbla slag när jag ser dem tillsammans!

Idag klarade vi av stora eldprovet. Vi packade in hela familjen. Åt lunch på stan, shoppade lite och handlade mat. Som tur var så hade vi ingen tid att passa när vi åkte. Vi hade blivit sena. Så sena att vi hade räknats som att vi ej dök upp. Men vi kom iväg!!

Har haft lite besök sedan vi kom hem från BB. Ikväll var Rasmus, Rebecca och Tobbe här. Alvora och Rasmus hade så kul tillsammans. Det var flera veckor sedan vi sågs, en riktigt trevlig kväll!

20130812-213136.jpg

6 reaktioner på ”I bebisbubblan

  1. Han är ju för fin! Vi måste få komma på besök när semestern är över och vi är hemma från Skåne. Ser fram emot att bara sitta och titta på honom 🙂 så söööt! och liten. Det är nu man inser hur stora våra tjejer är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *