Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

BB-update

Här kommer en liten uppdatering ifrån BB. Vi mår bra, jag och lillebror. Igår kom pappa och Alvora på besök, jag längtar tills dom kommer även i eftermiddag. Det är en otrolig känsla att ha båda sina barn här hos mig.

20130807-115855.jpg

För övrigt är det snuttig liten kille. Han vill helst snutta på bröstet dygnet runt. Han är också en bestämd grabb, så det hörs om han inte får som han vill.

Förlossningen gick bra, men snabbt och intensivt. Ska skriva ihop förlossningsberättelse. Jag tycker min kropp har återhämtat sig så fort denna gången, känns inte att jag födde barn för 1 1/2 dygn sedan.

3 reaktioner på ”BB-update

  1. Härligt att du känner dig pigg efter förlossningen! :) Jag blir så rörd av att läsa ”båda sina barn”, kan knappt fatta att det förhoppningsvis är min tur om cirka tio veckor. Helt galet! Alvora mäste ha blivit så stor över en dag va? 😀 Så fina barn! Kram!

    1. Ja, det är en fantastik känsla. Och att det känns så självklart. Alvora känns så stor. Hennes små fötter har helt plötsligt blivit stora fötter. Men det är helt fantastiskt! Ska bli spännande att följa er också! Snart där 😉
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *