Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Tecken på att förlossningen närmar sig

Såklart kan man kika på BF-datumet och ana att det inte är allt för lång tid kvar. Idag är det 4 dagar till BF.

Självklart letar jag tecken hela tiden. Förvärkar, sammandragningar och mensvärk är tyvärr en vardag för mig sedan lång tid tillbaka.

1. Svullen i ansiktet. Var det sista dagarna innan förlossningen med Alvora. Läpparna och runt ögonen har liksom svullnat.

2. Trötthet. Tillbaka till första tiden igen med ofattbar trötthet. Kan utan problem sova 2 h på dagen för att sedan somna på kvällen utan problem.

3. Svullen om händer och fötter. Blodtrycket är fortfarande lågt så det beror på att bebisen trycker på. Svullnade mycket med Alvora på slutet.

4. Dåligt tålamod (ja, sämre än vanligt) och dåligt humör.

5. Konstiga idéer. Igår innan frukost började jag baka chokladrutor. Henric var i chock var säker på att förlossningen skulle starta igår.

6. Fixar, trixar, städar och rensar mer än någonsin.

Vi får se när bebisen i magen tänker lämna sin trygga plats i min mage. Under tiden skämmer vi bort tjejen här hemma, som snart ska bli storasyster, med en överdos av mamma och pappatid!

20130804-192810.jpg

En Alvora och en mini i magen

En reaktion på ”Tecken på att förlossningen närmar sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *