Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Semester

Nu har hela familjen semester. Fick en överraskning i torsdags när Henric gick tidigare från jobbet, pga mitt besök hos BM.

Jag och Alvora vill att du ska vara ledig imorgon också, säger jag.
Om mina älsklingar vill det, så är jag det!

Han har alltså tagit ledigt även på fredagen redan i början på vecka men ville överraska mig!

Tur var ju det. Alvora har troligtvis fått 3 dagars febern. Började natten till fredag med temperatur på upp mot 40 grader. Jobbiga nätter och dagar har vi haft, hade inte klarat det ensam.

För att förstärka semesterkänslan har jag även fått urinvägsinfektion. Urinvägsinfektion+höggravid är inte den bästa kombon.

Ska nu ha Henric hemma till i början på september!! Och nu har jag iallafall all avlastning och hjälp inför bebis i magens ankomst. Har dock bett till högre makter att han/hon gärna får stanna några dagar till. Vill inte lämna en Alvora till någon annan när hon är så medtagen av hög feber!

12 dagar till BF

20130727-231614.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *