Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Kvällsbad

Idag sken solen, Henric kom hem från jobbet, och jag råkade säga den förbjudna meningen

Ska vi åka någonstans?

Det snappade våran dotter upp åka åka åka åka. Plötsligt hade hon gummistövlar på sig och sa Hej då mamma Hej då Bobby Hej då sko vinkar till skorna i hallen.

Så vi åkte till en närliggande badplats. Väl på plats började jag fundera på om våran dotter är släkt med mig. Hon rusade ut i vattnet som om det vore varm. Henric hade tagit de längsta shortsen han kunde hitta, för att ha en ursäkt att inte gå för långt. Jag hade de kortaste shorts jag kunde hitta (för att få sol) (vem solar efter kl 17?).

Så vi badade. Alvora studsade, hoppade och ville bli dragen som en virvel i det iskalla vattnet. När vi beslöt oss för att ge upp grät och skrek hon så hela stranden undrade hur vi plågade våran unge. Jag förklarade när man gör någonting roligt måste man kunna förstå att det tar slut. Alvora kollade på mig, och skrek med gäll röst bada!!!!

Kunde inte låta bli att tänka på att snart har hon inte denna fulla uppmärksamhet från oss båda. I varsin hand höll vi henne. Nästa sommar när vi badar är det en till liten som måste hålla handen.

16 dagar kvar till BF

20130723-012641.jpg

2 reaktioner på ”Kvällsbad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *