Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vecka 34, besök hos BM

Idag har vi varit till BM. Nu när vi är inne på upploppet kommer besöken komma lite tätare.

Min BM gav mig en lycka till kram. Hon och jag har ett till besök planerat 5/8 (hon ska ha semester fram till dess) men hon menar att det kanske inte blir något besök då. Bebis är beräknad om 45 dagar. BF 8/8.

Sf mått: 31 cm
Blodtryck: 120/70
Hjärtslag: 148 slag/min

Magmåttet ligger precis på medelkurvan. Med Alvora var kurvan något på den undre kurvan för att hämta upp sig till mittenkurvan mot slutet. Denna gången fick jag medicin mot illamåendet som gjorde att jag att jag inte gick ner lika mycket i vikt denna gången.

Med hela 155cm att stolt mäta sig till, är jag glad att vi inte är på övre sf-kurvan. Här är min mage vecka 34 (33+3). 83,9% av graviditeten är passerad. 45 dagar till BF.

20130624-200754.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *