Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Ny säng

I söndags tog hela familjen en tripp till Västerås och Ikea. Alvora förvandlades till ett vilddjur på Ikea och sprang och provade alla barnsängar

Meandi sura grodor

 

Då slog det oss varför vi inte har gjort om spjälsängen (som ändå aldrig använts till nåt annat än klädförvaring åt mammans kläder) till en barnsäng. Så vi köper en liten extradel som skyddar barnet från att ramla ur och tar bort ena sidan.

Småfolk bedset inredning barnsäng

 

Hon älskar sin nya säng. Somnat i sängen både igår och idag. Sov hela natten i sin egna säng. Vaknade dock kl 6 och ansåg att vi skulle upp. Tyvärr når hon nu för tiden till dörrhantaget så hon gick helt enkelt upp, bara för en trött mamma att gå efter.

Snart ska vaggan in i sovrummet till mini i magen. Och Alvoras säng. Och så våran säng också såklart. Så har vi en hund också. Det är alltså inte i sovrummet vi har golvyta att skryta med i detta hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *