Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Du vet att du är förälder när…

du får en tår i ögat när du hör att ditt barn kissat på pottan. Kissat på pottan för första gången.

Kan du relatera till det ovan, fortsätt läs. Funderar på du på hur tusan man kan skriva ett inlägg om kissdroppar i en potta? Sluta läs!

Vi har en potta i badrummet. Ibland sitter Alvora på den när mamma eller pappa kissar. Dock med blöja och byxor på, mer som en liten stol i badrummet. Kissa brukar hon säga.

Nu springer hon mycket nakenfis på våran altan och leker. Henric gick in i duschen och Alvora sprang omkring inne, utan blöja. Plötsligt hör han henne säga kissa kissa. I famnen håller hon pottan. Henric tror att hon lyckats hälla i lite vatten i pottan. Men ser att det är kiss!

Dom ringer mig för att berätta den fantastiska nyheten när jag är på jobbet. Och jag fick faktiskt en liten tår, min stora lilla tjej!

potta 18 månader

En reaktion på ”Du vet att du är förälder när…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *