Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Besök hos BM, i vecka 30

Igår var jag och Alvora till barnmorskan. Det var tid att gå till barnmorskan igen. Känns som det är väldigt sällan man går med andra barnet, men jag har ju rätt fullt upp så det kan vara svårt att få ihop det iallafall.

Igår var det med Alvora som bisittare. Min BM Helena hade en trollstav som var magisk i gömmorna och Alvora lånade med sig en bil från lekrummet. Sedan med någon liten muta i form av kex satt hon på en stol och pratade med oss medan vi pratade och jag blev undersökt.

Jag fick MVG på allt hos BM.
Magmått 28 cm
Blodtryck, bra
Järnvärde, bra
Socker, bra
Hjärtljud, 140 slag/minut

Fick med mig ett papper där man ska skriva igenom hur man tänker sig förlossningen och önskemål. Fick även med mig papper med blodgrupp och annat man ska ta med på förlossningen. Det känns underligt att jag redan har kommit till det skedet hos BM.

Imorgon går jag in i vecka 31 och idag är det 70 dagar till beräknad förlossning!

Dagens mage:

magbild vecka 30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *