Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

I Turkiet

Nu har vi kommit iväg. Flygplan med Alvora. Både jag och Henric kände att hur ska detta gå?!? Men trots att hon inte kunde somna kvällen innan, att vi drog upp henne ur sängen kl 02.45 för att köra till Arlanda, att hon inte hade eget säte utan skulle sitta i mammas och pappas knä, så gick det bra!

Väl framme på hotellet möts vi av Lille Skutt! Ögonen lyste upp på Alvora och vi förstod att vi valt rätt typ av hotell. Kalikalika säger Alvora och det byter kanin. Kaninen Lille Skutt är favorit.

Vi har badat, ätit gott och umgås hela familjen utan måsten. Underbart med lite värme och solvarm hud!

20130513-102903.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *