Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

En Oscar går till – ALVORA!

Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i dramat Nu ska vi sluta diska.

Motivering:

Aldrig förr skådat en sådan inlevelse och ilska i en till synes ganska vanlig händelse. Ditt sätt att gråta, kasta dig till marken och sparka med benen och slå med armarna gav oss känslan av inlevelse. Dina dramatiska tårar gör att du får denna Oscar. Vi ser en framtid för dig inom drama.

2 thoughts on “En Oscar går till – ALVORA!

  1. Hahaha du skriver så roliga saker Anna!! Och känner igen mig :) Vi har en liten dramaqueen här hemma som får utbrott för minsta lilla ibland :) hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *