Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Nytt år och nytt jobb

Jag har redan förra veckan smygstartat det nya för 2013, nytt jobb! Tillbaka till resebranschen och sälja resor. Ska bli otroligt kul och spännande. Har 1000 nya saker att lära mig. 500 nya bokningssystem och rutiner som sakta ska läras in och sedan gå på rutin.

Hjärnan har det senaste året varit inställd på blöjbyten, nattningar, matning och såklart lek och gos med Alvora. Nu ska hjärnan spetsa till sig lite så jag kan få in allt nytt. H ska jobba 75% och sedan vara pappaledig. Jag ska jobba 50%. Alvora ska alltså inte börja förskolan ännu, utan vi lyckas pussla ihop det.

2 thoughts on “Nytt år och nytt jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *