Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Utslagen

Ligger här, utslagen på soffan efter julafton x2. Igår hos mina föräldrar och idag hemma hos Henrics föräldrar. Det var knappt att vi fick plats i bilen för att ta oss hem. Trodde det skulle bli plats efter vi lämnat alla våra presenter, men ack så fel jag hade. Vi har fått så mycket fina saker, galet mycket!

Nu är jag mätt på god julmat och trevligt sällskap. Jag ligger ju som sagt på soffan och sneglar på Henric. Han vägrar att göra mig sällskap. Han har gått in i ”monteringspsykos”. Jag har aldrig haft en sådan så vet inte hur jag ska få honom ur den. Jag har lockat med en skön soffa. Det hjälper inte! Alvora lär bli glad, när kartonger förvandlas till massa nya möbler och leksaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *