Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Tänk på vad du gör…

…och på vad du säger. Inte minst på hur ofta du gör eller säger saker. Jag har fått lära mig av våran 1-åring att jag troligtvis säger (ropar) -Henkaaaaa, för mycket.

Henkaaaaaa är alltså när jag ropar efter Henric. Det kan vara något jag behöver hjälp med. Något som måste hämtas som jag omöjligt kan göra (för jag händerna fulla såklart). Om han går ner på nedre våningen och något händer så jag måste påkalla uppmärksamhet säger jag visst -Henkaaaaa!

Beviset på att jag ropar detta för ofta kom en dag när Henric gick in på toaletten. Alvora ställer sig vid dörren och ropar -Henkaaaa (med nästa lika tjatig stämma som jag tror min låter). När någon av oss går ner hör man henne ropa, Henkaaaaa, från övervåningen.

Nu vågar jag knappt ropa på Henkaaaa längre. Så jag ropar Henric!

Här sitter hon i Henkaaaa knä. Vi var nämligen på studiebesök på hans jobb i veckan.

En reaktion på ”Tänk på vad du gör…

  1. haha..stackars ”Henka”!! Men han får va glad ändå..hon ropar ju trots allt på honom! =) Ska bli kul att höra vad hon kommer att kalla dig(förutom mamma)…för det är väl det som Henrik ropar efter dig!! heheh 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *