Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Med stapplande steg….

Nu går det framåt. Ca 1 meter kan hon gå innan hon inser vad hon gör och sätter sig på rumpan. Jag och H står med stora ögon och beundrar vårat lilla underverk när hon tar sina steg. Det känns som hon blir så stor, har vuxit flera cm och blivit äldre, bara för att hon kan ta stegen själv. Kan inte annat än att förvånas över hur mycket ett barn lär sig på ett år. Från att ha legat och inte kunna vända sig, till att ta steg och kommunicera.

Idag när det var dax för nattning och ersättning kröp hon fram i 110 km/h. Förbi sovrummet för att hämta nappen och snutten. Sedan tar hon med detta och kryper in i sovrummet.

Hon växer. Hon blir större. Hon är älskad.

2 thoughts on “Med stapplande steg….

  1. Härligt med denna utveckling. Snart springer hon fram! 😀
    Jag kan säga att jag tänkte precis samma sak i måndags när vi var till bvc och såg kurvorna och alla siffror från Mollys vägningar och mätningar att det är sjukt hur snabbt de utvecklas. Lite läskigt men ändå så kul! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *