Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Efter regn, kommer solsken

Det vet ju alla, att efter regnet ska solen komma. Efter magsjukt barn, blir barnet rastlöst, det är ett annat faktum. Så planen är att vi ska till öppna förskolan imorgon. Inget mer mamma och Alvora ska underhålla varandra hemma. Inget mer Alvora och Bobby ska underhålla varandra. Utan lyxen att en hel öppen förskola ska underhålla Alvora.

Imorgon ska jag göra något som jag fasar för. Något jag lyckats undvika hittills. Vara den som håller fast barnet vid vaccin. H har varit med varje gång och har fått denna ärofyllda uppgift. Men imorgon är det jag, Alvora och sprutan.

Här är vi fortfarande vänner (spekulerar i att vi inte är det efter att jag är det ”bad guy”, imorgon). Fick en puss. Sista pussen på lång tid, kanske?

En reaktion på ”Efter regn, kommer solsken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *