Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Underbart är kort

Har haft en underbar helg! H slutade tidigt på fredagen så det blev helg tidigt. Besök och middag hos mina föräldrar på lördagen.

Idag var den bästa dagen. Jag och Alvora har varit i Stockholm och träffat Carro och Sari. Vi arbetade och bodde ihop på Kreta och i Venezuela tillsammans, alla tre. Jag och Carro gick guideskolan ihop. Jag och Sari har varit på semester ihop två gånger, hälsat på Carro på Mallis samt en resa till Mexico. Underbara minnen. Nu var Alvora med och gästspelade i tjejgänget!

20120930-232717.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *