Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Sjukling+tand

Glöm allt jag skrev i inlägget innan. Det är inte en ”trotsig” unge vi har, det är en sjuk. Och inte nog med snor och allmänt sjukdomstillstånd, en till tand har lyckats leta sig fram. Så gnäll och sömnsvårigheter har haft sin anledning.

Igår hade jag köpt hem ett fint vin, god mat och favvo osten. När jag kliver in innanför dörren så är det fullt kaos. Alvora är så ledsen att hon har spytt, på sin pappa. Så i en härlig blandning av spyor, snor och ledsen bebis som vägrar att sova, ser jag hur mat/vin/mys kvällen ändrar karaktär.

Nu sover hon. Gissa om jag önskar att jag kan ta den jobbiga förkylningen från henne och få se henne frisk. Nu går inte det, men vi kan ta hand om henne och trösta när det är jobbigt. Nu blir det lite vin och en film. Vi flyttade helt enkelt myskvällen till ikväll istället.

Idag har vi varit på 18-års kalas, trots liten sjukling. Här leker hon hos mormor och morfar.

En reaktion på ”Sjukling+tand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *