Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Tillbaka till verkligheten

Nu är semestern över för H. Imorgon kastas vi in i vardagen igen. Denna vecka har varit fantastisk med fint väder och ledighet. Nu ska jag vara tillbaka till bloggandet igen också.

Men men den vilda lilla ungen jag har här hemma får vi se hur det kommer att gå. Hon susar fram längs golvet med sin alldeles egna krypstil. Hon gör sig illa i tid och otid genom att försöka ställa sig mot saker. Första tanden har tittat fram och jag fasar att nästa är på väg. För gnälligheten går inte att missa.

Så önska mig lycka tid, för nu får jag klara mig ensam igen om dagarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *