Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Gnaga på äpple

När vi åkte bil här om dagen smaskade jag på ett äpple. Avundsjuka ögon tittade på mig och små armar flaxade efter att få tag på det som jag stoppade i munnen. Jag gnagde av skalet och överlät äpplet till de ivriga små händerna.

Idag tog jag ett äpple på eftermiddagspromenaden. Jag antar att hon gillade smaken första gången för idag skrek hon nästan till av iver när hon såg äpplet. Jag fick skalet och Alvora övertog det goda….

2 thoughts on “Gnaga på äpple

  1. Men så sör då :) gott ser det ut! Ja det vore ju roligt, dock åker vi sällan till IKEA i västerås eftersom det ligger längre bort, och det var väl där du jobbade? Inte i Uppsala? (ska faktiskt tillbaka till ikea då dom inte hade dragit rabatter på en vara som var utgående, klantarslen!) haha :) ,en får ta en tripp till västerås så kan man passa på att gå på erikslunds köpcenteet oxå 😉 Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *