Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Att vakna med sin bebis

Jag brukar vakna varje morgon av sparkar, joller och nyp från min lilla älskling. I morse så vaknade jag av att hon ålade sig mot fotändan av sängen. Små fötter som målmedvetet sparkade mot mig. Ibland är det ett litet pekfinger jag vaknar av. Som petar mig i ögonen, munnen eller näsan. Det otäcka är om det ligger någon hård leksak i sängen som blir ett tillhygge, det kan göra ont att få denna slagen över näsan.

Igår vaknade jag, före Alvora. Det händer aldrig. Jag kunde inte somna om. Låg och tittade och lyssnade på henne när hon sov. Sedan hur hon sakta började att vakna. Det var så mysigt att vara vaken innan hon har hunnit vakna till ordentligt. Trött och gosig låg vi i säkert 30 minuter och tittade på varandra. Små händer som försiktigt undersökte mitt ansikte. En konversation som saknade riktiga ord med med den sötaste rösten och sötaste jollret betyder mycket för mig. Kan säga att detta uppvaknande fick mig att vara glad, resten av dagen.

Nu kommer hon vakna när som helst, ser fram emot en sömndrucken och gosig bebis!

En reaktion på ”Att vakna med sin bebis

  1. Det finns inget bättre <3 Slagen i ögat med en leksak är mindre mysigt men det går snabbt över när man ser leende som man får tillbaka =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *