Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Våran Bobby

Han har verkligen blivit vuxen och lugn sedan Alvora kom. Han var en superbuse innan som trots 3 års ålder var valpig. Nu är han en lugn storebror som tar hand om sin lilla bebis. Han ligger alltid vid hennes sida, trots att hon nyper honom om hon får chansen. Sover hon i vagnen är han där och tittar till henne.

När vi busar med honom och kastar favoritleksaken, så springer han alltid till Alvora när han kommer tillbaka. Dom kommer bli ett bra team dom två. Alvoras stora kärlek är just Bobby, och jag tror Bobby älskar henne tillbaka.

2 thoughts on “Våran Bobby

  1. Underbart att se Molly och Ludde tillsammans också. Så fort Molly inte är hemma springer Ludde omkring och letar och är Ludde borta så letar Molly efter honom.

    Hon har börjat leka mycket med Ludde nu, kastar boll åt honom och vill gärna göra tricks som sitt och vacker tass. Så sött!

    Att gå ute med kopplet är också en höjdare så Molly får hålla i rullkoppel så håller vi i vanligt på så vis kan hon gå lite bakom men ändå inte ryckas med i kopplet när Ludde vill nosa ner i diken osv.

    För några veckor sedan vid sommarstugan så tultade Molly omkring på gården och så ramlade hon en bit bort och vem sprang inte dit först om inte Ludde. Han sprang dit nosade på Molly och så sprang han tillbaka till oss och ville ha ögonkontakt. Helt fantastiskt hur de ser efrer varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *