Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Förberedelser för dop

Igår och idag har vi yrat runt efter kläder till oss att ha på dopet. Alvoras kläder är redan klara och hänger redo att användas. Nu är även Hs kostym redo. Jag har köpt två olika outfits och inser nu ikväll att jag inte vill ha någon av dem. VARFÖR har jag inte börjat med detta tidigare? Speciellt när jag vet vilken beslutsångest jag kan ha när det gäller just kläder.

Så det är med tårar i ögonen jag plockar ihop påsarna med kläder jag införskaffat och inser att jag måste kolla i flera butiker….

Fick iallafall lite rolig post idag. Paket med min beställning hos Pompdelux. Underbart, känns som julafton att öppna upp paketet. Härligt att ta fram de fina barnkläderna och prova dem på Alvora. Pompdelux har verkligen stora storlekar. Byxorna i stl 80 som jag tänkte nu i sommar blir nog mer passande nästa sommar….

2 reaktioner på ”Förberedelser för dop

  1. Jag älskar PDL och köpte en hel del när kollektionen släpptes tidigare i år.
    Molly har också den där prickiga tunikan till vänster tillsammans med randiga leggings. Helt underbara i färg och jag jag håller med dig om storlekarna.
    I höstas köpte jag byxor i 92 och det är väl först nu Molly kan ha dom fast de är liiite stora. På klänningarna jag köpte nu fick det bli 92 fast Molly har 98 och på tunikor tog jag dock 98:a så den blev liite längre så då kan hon ju ha dom längre också 🙂

    Jag är precis lika som dig gällande outfits. Jag kan ha bestämt mig och är helt säker på vad jag ska ha på mig men när jag väl ska sätta på mig det vill jag inte ha det! 😛 Så är det alltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *