Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Pappas klädval

Jag brukar ofta skriva om roliga kombinationer med kläder som pappa H gör. Inte bara roliga kombinationer utan det har varit pyjamas hela dagen, ut och in, bakofram och omatchande. Han får faktiskt några poäng på plussidan nu, för såhär såg hon ut igår när jag var på kurs.

 

Molo bondgårdsbody samt Polarn och Pyret leggings. 

Jag frågade ”låg det överst i lådan?” Men nej, det gjorde det minsann inte!

2 thoughts on “Pappas klädval

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *