Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Min vinst, BabyBjörn matstol!

Jag hade riktig tur för två helger sedan! Först vann jag biljetterna till Mammablogg Galan. Väl på mässan vann jag en fantastisk Baby Björn matstol. Allt från Allt För Föräldrar. Jag som aldrig brukar vinna! Nu är den monterad sedan en tid tillbaka, vilket vi pappa H tyckte var mycket enkelt. Snygg design och Alvora verkar gilla att sitta i den, den känns verkligen smidig. Ingen hög kant bak som hon slår i huvudet i. Känns enkelt att få henne i och ur stolen, högsta betyg.

One thought on “Min vinst, BabyBjörn matstol!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *