Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Brio Stroller Organizer

På Mammablogg Galan fick jag denna från Allt För Föräldrar.

Och jag inser, var har denna varit i hela mitt liv? Eller iallafall hela Alvoras liv. För när man ska ut med hund och barnvagn och inte har fickor är det alltid problem var jag ska göra av nycklar/mobil/hundpåsar/vattenflaska eller vad jag nu ska ha med mig. Skötväskan känns klumpig att ta med för att gå en 45 minuters promenad. Denna är verkligen bra att ha på promenaden. Sist jag åkte till stan fick den och skötväskan följa med. Det fick plats utan problem på handtaget. Såg att det var kampanjpris på den i Allt För Föräldrars shop. Jag rekommenderar!

8 reaktioner på ”Brio Stroller Organizer

  1. Tack för att jag fick komma :) Nästa gång hoppas jag på bättre väder så vi kan gunga.

    Kul att du gillade den där väskan så mycket.
    Kramar

  2. Vet du om denna finns till syskonvagnar? Skulle vilja ha en nu när nästa kommer till syskonvagnen nämligen. Tycker också att dem är helt underbara vid promenader och kortare svängar på stan mm.

    Kram, Michaela Laura.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *