Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Goodiebag Mammablogg Galan 2012

Åh vilken underbar helg jag har haft på Mammablogg Galan. Trevliga tjejer, god mat, tid för mig själv, föreläsningar och shopping. Listan kan göras lång, men ny energi är nog det absolut viktigaste jag fick med mig hem. Vi fick en riktigt fin goodiebag. Och sedan hade jag turen att vinna ett fint pris också. Bilder på vinsten kommer så fort den är monterad!

2 reaktioner på ”Goodiebag Mammablogg Galan 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *