Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Mammablogg galan, snart slut

Snart är galan slut. Det har verkligen varit ett underbart roligt dygn. Men nu värker det det i hjärtat, saknar min dotter. Inatt var det så tyst på hotellrummet. Ingen bebis som kunde väcka mig med sin gråt. Kanske var det anledningen till att jag inte kunde sova.

Hotellfrukosten var underbar!

20120506-115604.jpg

2 reaktioner på ”Mammablogg galan, snart slut

  1. Hoppas det känns skönt att vara hemma hos lilla familjen igen och att det gick bra att köra i lilla skruttbilen :)

    Tack för en härlig helg, hoppas att det inte dröjer tills vi ses igen:

    KRAM
    Michelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *