Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Fredagsmys=rensa barnkläder

Efter att Alvora somnat för natten och middagen var intagen började jag med att rensa barnkläder. Dom där plaggen som jag haft kvar i lådan trots att jag vet att dom inte passar längre. Den där tröjan eller bodyn som vi fick i present och som var så underbar. Eller den lilla söta tunikan som jag köpte med omsorg. Nu packas alla favoriter ner i källaren. H mumlar om att vi inte ska spara, får Alvora syskon kommer vi jag vilja köpa kläder till den lilla bebisen också.

Tänk vad roligt att plocka fram de söta små plaggen den dagen vi börjar planera ett syskon. Men nu stänger vi kartongen. Nu är det locket på och jag måste inse att hon är för stor för att ha plagget.

Storlek 62 är det som sedan ett par månader tillbaka är för litet (men har bott kvar i garderoben i något sentimentalt syfte). 68 börjar bli tight det också. Men jag har inte rensat mycket av 68, nej nej så långt har jag inte kommit. Men det är väl bara en tidsfråga.

One thought on “Fredagsmys=rensa barnkläder

  1. Haha ja, alltså 62 kunde Wiggo ha tvp dagar kändes det som, han blir tre månader 10 maj och har redan 68-74. Snacka om att bli långt! Fast han har ju å brås på iofs :) men jag håller med, alla små söta kläder som han knappt använt lär ner i en låda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *