Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Bebisvänlig stad

Idag har jag haft en lunchdate med fina Elvira i Sala. Första gången jag provade på Sala stads restauranger med barnvagn. Tyvärr får Sala underkänt utav mig. Men jag kanske bara var på fel ställen? Först var vi till Akropolis. Hissen fungerade inte så jag kom inte ens in i restaurangen med barnvagn (trappen såg inte ut att ha ett slut så att bära kom inte på tal). Vi gick till Lindströms. Där kom jag in med barnvagnen (pluspoäng) men inget skötbord (minus!). Fick låna micron men gillar när micron finns så jag kan använda den själv. Saknar Västerås med lite bättre anpassat. Iallafall Igor och Erikslund med amningsrum och skötbord. Fungerande hissar och plats för barnvagnen (och flera vagnar därtill).

Imorgon står det lunchdate med Emma och Ebba i just Västerås på schemat. Tänk om det kunde ha varit lite mer vår i luften och en mysig lunchdate på uteserveringen i hamnen. Men det kanske är att önska för mycket!

Blev lite shopping till Alvora i Sala. Och vet ni vad, köpte även ett par byxor till mig! Första på typ 1 år (mammabyxor och mjukisbyxor räknas liksom inte).

(Bilden har jag hämtat på HMs hemsida)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *