Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Morgonmys på bild!

Har sagt förr att morgonen är en riktig mysig stund. En glad och positiv liten tjej som är lite trött fortfarande. En hund som inte vill busa utan bara gosa. På helgerna har vi även en pappa H som vill vara med på morgongoset också. I förra veckan var min syster här och sov och jag vaknade av att hon och Alvora låg och hade en djup diskussion.

Såhär såg det ut i morse:

Vi har matchande pyjamasar på oss! H tycker det är synd att min inte är i onepiece som Alvoras. Är det liiite töntigt att matcha sitt barns pyjamas?? Det struntar vi i, jag tycker vi är fina ihop ;)!  Polarn och Pyret köpte jag våra  fina nattoutfits på.

One thought on “Morgonmys på bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *