Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Hello!

I am back! Efter en jobbig vecka förra veckan med en RS-virussjuk liten Alvora. Att se henne kämpa med andning och vara orolig 24 timmar per dygn var jobbigt. Men Alvora tänkte, ny vecka nya tag, och är friskare än någonsin!

Och jag började på nya jobbet i helgen! Inte kul att åka hemifrån när Alvora var sjuk och det var första gången jag skulle vara borta så många timmar. Men allt gick hur bra som helst! För mig sprang tiden iväg och det var koncentration på hög nivå. Hemma hade Alvora och pappa H det så mysigt.

Ledsen att det dragit ut på tiden! Idag kommer vinnaren i tävlingen om en snygg t-shirt att presenteras!

En reaktion på ”Hello!

  1. Sv: Tack så mycket!
    Uscha, stackars liten! jobbigt som mamma när ens barn blir sjuk. :/ Hoppas hon blir frisk snart!! Alice har varit snorig o slemmig ett tag, o man märker att hon har det kämpigt ibland, mest på natten. Men problem med andningen har hon inte som tur är! hoppas man slipper undan det där RS- viruset! Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *