Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Ny på jobbet

Yes, det kan man kalla mig idag. Dagen sprang förbi. Huvudet är tungt efter massor av info. Redo för nya tag imorgon. Nu väntar lite tv-slapperi innan sängen.

Alvora mår bättre! Tror att allt slem blev tunnare efter hon inhalerade på barnakuten, hon hostar lättare nu. Känns underbart att hennes rätta jag är tillbaka!

One thought on “Ny på jobbet

  1. Åh vad skönt, det är så jobbigt när dom har svårt att andas. Wiggo har vart täppt i näsan länge nu. Hur går det nya jobbet? Jobbar du i veckorna eller helger? Vore skoj om du ville ta en fika nån dag när du har tid och Alvora är frisk :) Bara att hojta till. Wiggo börjar kunna vara vaken och nöjd längre stunder nu utan att bara gråta efter mat 😉 det kan vara kul att komma ut lite :) KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *