Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

RS-virus

Igår var hon så rosslig och pipig i andningen. Jag har nog ringt 1177 varje dag sedan i måndags. Så ringde igår igen då Alvora lät som en kaffekokare i andningen och fortfarande pipig. Blev barnakuten igen och RS-virus, fick vi veta.

RS har jag varit sååå rädd för sedan hon föddes. Har frågat alla som ska besöka oss eller vi ska besöka om dom är förkylda. Tyvärr så blev det såhär iallafall. Hon fick inhalera igår så andningen har varit lite lättare inatt och liiite bättre idag. Försöker få i henne mat, även om det går lite trögt. Varannan timme mat och högläge hela tiden, det är det vi kan göra.

Hoppas hoppas alla andra med småbarn slipper detta virus. Alvora får inte träffa små barn på ett tag nu. Jag hoppas att andningen går lättare för henne snart, vill att hon ska bli frisk. Varje rossligt andetag eller hostning känns som ett knivhugg i mig, lilla söta skatt.

 

6 thoughts on “RS-virus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *