Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Sjukling, utbildning och onda fogar

Min lilla tjej är fortfarande sjuk. Kan säga att det var riktigt jobbigt att lämna henne idag när jag skulle på utbildning med nya jobbet. Fick liksom stålsätta mig att sätta mig i bilen och lämna henne. Men så fantastiskt att komma hem igen. Hem till en liten tjej som uppriktigt skrattade högt, länge, när jag lade mig hos henne. Mitt hjärta sprack lite, hon är en go tjej.

Att utbildningen skulle innebära en hel del motion hade jag inte riktigt räknat med. Tur jag tog klackar. Tur att det regnade massor och tur jag lämnade paraply hemma. Tävlingsmänniska som jag är så rusade jag fram på stadens gator och letade olika föremål. Rolig dag och ser fram emot att jobba med mina nya kollegor. Ser inte fram att stiga upp ur sängen imorgon, men men (jäkla fogar!)

Nu har jag tittat på Mästerkockarna. Då jag inte brukar titta på tv är det otroligt att jag lyckats följa detta. Otroligt också att man kan bli irriterad och besviken att det inte blir det resultatet man hoppats på, vill ju att Josephine skulle vinna.

Nu ska jag krypa ner hos lilla sjukling som får sova hos mig (haha hon har kastat ut sin pappa ur sovrummet) (han vågar inte sova där när hon ligger i mitten) (han är yvig i sömnen). Känns skönt att ha henne nära då hon andas tungt och vill äta ca var 3e timme nu när hon är sjukling. God natt!

3 thoughts on “Sjukling, utbildning och onda fogar

  1. Här ser jag minsann lite Anna i henne :) hoppas hon mår bättre nu. Elmo är lite risig han med, snorar och är slemmig. Synd om de små när de blir sjuka:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *