Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Bloggar, från sängen

Ja, ni läste rätt. Jag ligger i sängen och bloggar. Nej, ingen ny säng. Min handyman har lagat sängen. Hans sista ord innan han somnade ”nu kan du flytta sängen hur mycket du vill, nu har jag satt dit ordentliga reglar” (?) (jag tror det var reglar?). Men jag kommer nog tänka till innan jag flyttar sängen, en cm eller två.

Idag har jag varit på språng. Vilket såklart betyder att förkylningen börjar att ebba ut. Men det har varit långvarit. H börjar bli snorig han också. Alvora har också varit snorig ikväll, hoppas det stannar där. Vill såklart inte att hon ska bli sjuk. Jag har varit till Västerås idag och det blev lite shopping tillsammans med en lunch med min bror. Avslutat denna underbara dag med grillning hos mina föräldrar.

H har varit ledig idag och så här ser det ut då:

Plötsligt får jag ett sms. Hon äter själv, och denna bild. Min söta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *